Home / Хороскоп / Хороскоп за 5.06.11

Хороскоп за 5.06.11

Овен – радвате се на прекрасно настроение от сутринта, изпълнени сте с енергия и желание за покоряване на нови хоризонти. Продължавайте в същия дух!

Телец – днес е препоръчително да се отдадете на заслужена почивка, не се преуморявайте. Запасете се със сили за новата седмица.

Близнаци – настроени сте на авантюристична вълна, обмисляте пътуване. Не се лишавайте от възможността да попътувате, ако имате възможност.

Рак – изпълнени сте с неоснователна тревожност, която самите вие не можете да си обясните. Отърсете се от лошите чувства и пренаредете живота си. Намерете си хоби.

Лъв – заредете се с търпение и дипломация, днес ще са ви нужни, за да въдворявате ред. Опитайте се да извлечете максималното от почивния си ден и му се насладете.

Дева – хубав ден за повечето от вас, изпълнен с изненади и приятни събирания с приятели. Не се тревожете за нищо, има време и за това.

Везни – понякога изпадате в крайни настроения и си мислите, че сте неразбрани. Успокойте душата си и се поглезете. Прекрасен ден за излизане с приятели.

Скорпион – отдадени сте на семейството си и давате всичко от себе си за домашния уют. Помислете и за себе си и своите нужди, не ги пренебрегвайте.

Стрелец – натоварен ден за повече от вас. Доста неща ще има да свършите преди да се отдадете на заслужена почивка. Не е изключено да не ви остане време за релакс, но не се отчайвайте. Ще почивате, когато другите работят.

Козирог – днес отново сте на работното си място. За вас няма почивка, отново сте във вихъра си, разпореждате се с всички и всичко.

Водолей – непретенциозен отпускарски ден. Обадете се на стар приятел и се отдайте на спомени. Не предприемайте необмислени рискове.

Риби – както винаги остроумни, днес ще си навлечете гнева на половинката си с необмислени приказки. Преглътнете ги в името на разбирателството.

бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*