Home / Хороскоп / Хороскоп за 4.06.11

Хороскоп за 4.06.11

Овен – днес бъдете практични, заложете на познатото и изпитаното. Бъдете внимателни с даването на пари, не се доверявайте и не харчете излишно, за да не съжалявате.

Телец – натоварени сте с работа и поети ангажименти. Не можете да изпреварите глава от спешни проекти, все пак намерете време и за почивка, работата никога не свършва.

Близнаци – всичко започва да се нарежда по местата си. Вече виждате светлина в тунела и се чувствате окрилени от една нова любов.

Рак – успех в работата и позитивни емоции с колеги. Днес сте очарователни, но не прекалявайте, за да не станете досадни.

Лъв – бъдете делови, потушете чувствата и емоциите. Действате обмислено и примерено. Очертава се хубав ден за повечето от вас.

Дева – скучен ден, сливащ се с всички останали. Концентрирайте се върху работата си и не се депресирайте. Утре със сигурност ще бъде по-хубав ден за вас.

Везни – мислите ви са насочени към любимия човек. Все още изглаждате противоречия и се нагаждате един към друг. Бъдете търпеливи и дипломатични.

Скорпион – нямате желание за нищо, още по-малко за работа. Мобилизирайте силите си и се заемете с неотложните си задачи, за да не си спечелите мъмрене от началството.

Стрелец – имате шанс за нови приятелства или нова любов, ако сте сами. Очакват ви изненади и на работното място.

Козирог – обожавате да пазарувате и да харчите пари, можете спокойно да го превърнете във втора професия. Внимавайте с покупките си днес, за да не се наложи да се лишавате от важни неща през останалите дни до заплата.

Водолей – настроени сте на отпускарска вълна. Чувствате прилив на енергия и желание за забавления с приятели. Контактни и чаровни, днес привличате всички с доброто си настроение.

Риби – насочете вниманието си към работата, не се разсейвате. Отдайте се на интелектуален труд или довършете започната преди цяла година книга.

споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*