Home / Хороскоп / Хороскоп за 31.05.11 г.

Хороскоп за 31.05.11 г.

Овен
Отново се чувствате концентрирани и целенасочени. Насочете вниманието си към ежедневните си задължения и не се разпилявайте. Игнорирайте опитите на колегите си да ви разсейват.

Телец
Звездите ви вещаят хубав и вълнуващ ден. Изпълнени сте с енергия и желание за успехи. Ще се радвате на топли отноешение с близките си.

Близнаци
Концентрирали сте вниманието си върху материалната страна на живота. Погледнете отвъд себе си и действате по-енергично. Възможности за нова работа, контакти с високопоставени личности и изгодни предложения.

Рак
Прекалено емоционални и разсеяни, днес има опасност да пропилеете времето си. Научете се да контролирате емоциите и чувствата си, за да станете обект на присмех от страна на колегите си.

Лъв
Днес звездите ви обещават прекрасен ден, насладете му се. Накарайте и другите да се усмихват с вас и преодолейте чувството, че нещо лошо ще се случи. Концентрирайте се върху работата си.

Дева
До болка ви е писнало от интриганти и завистници, но днес ще ви се наложи да се сблъскате отново с тях. Не се оставяйте на първосигналните си реакции, действате обмислено.

Везни
Заредете се с търпение, не реагирайте отбранително на критиките. Преборете се с желанието си за надмощие и приемете, че има и такива дни, в които нищо не е какво трябва.

Скорпион
Днес има опасност от конфликти на работното ви място, затова изчакайте бурята да отмине и не взимайте страна. Пазете се от интриги от страна на колеги.

Стрелец
Запазете намеренията си в тайна, не се откривайте пред малко познати хора. Не се предоверявайте, има опасност от опит за вмешателство в личните ви дела.

Козирог
Прекрасен ден за козирозите вещаят звездите. Днес сте изпълнени с любов, емоции и чар. Балансирате успешно с личните си и служебни задължения.

Водолей
Имате финансови проблеми, днес е подходящ ден да направите нещо по въпроса. Възползвайте се от всички предоставени възможности с гъвкав подход.

Риби
Не бъдете повърхностни и не проявявайте слабост. Помислете за действията си и сами си направете равносметка. Не се оправдавайте пред себе си, а погледнете безпристрастно на грешките си и ги коригирайте.
бутон за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*