Home / Хороскоп / Хороскоп за 30 ноември 2011

Хороскоп за 30 ноември 2011

Овен – доверявайте се само на хора, които сте имали възможност да проверите във времето. Не се заблуждавайте по отношение на работодателите си – техните интереси винаги ще бъдат над вашите.

Телец – бъдете стриктни по отношение на работните си ангажименти и не допускайте пропуски, тъй като много ваши колеги са се фокусирали върху изявите ви.

Близнаци – ако сте на ръководни позиции, ще ви се наложи да проявите далновидност и да стимулирате подчинените си, за да извлечете максимума от тях.

Рак – приемете предизвикателствата на деня и действайте според собствените си убеждения. Изслушайте съветите на близък човек, който се опитва да ви помогне.

Лъв – бъдете последователни и организирани и денят ви ще бъде успешен. Не допускайте да ви връхлитат мрачни настроения.

Дева – разпилявате времето и усилията си. Концентрирайте се върху работния процес и не губете ценни часове в анализиране на допуснати грешки.

Везни – на моменти ще имате чувството, че изпускате нещата от контрол и това навярно ще бъде точно така. Невъзможно е да контролирате събитията и хората около себе си.

Скорпион – опитайте се да откриете начин как да повишите работоспособността си, тъй като през последните дни сте зациклили на едно място.

Стрелец – не пренебрегвайте чувствата на близките си хора и се опитайте първо да ги разберете и после да ги съдите.

Козирог – ще се чувствате изкушени да кривнете от правия път. Помислете добре все пак. Не наранявайте половинката си, за да не я загубите.

Водолей – днес ще се наложи да взимате спешно важни решения и да действате с размах. Това ще ви стресира допълнително, но пък ще ви научи как да оцелявате.

Риби – не подписвайте важни документи днес или поне не го правете прибързано. Внимателно обмисляйте по-големите покупки.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*