Home / Хороскоп / Хороскоп за 30.07.11

Хороскоп за 30.07.11

Овен – приемате трудностите като поредното предизвикателство и продължавате смело напред. В личния ви живот има известен застой, но скоро нещата ще се променят.

Телец – лятото е идеалното време да се развихрите, разчупете малко консервативното си мислене и се забавлявайте. Това не означава, разбира се, да предприемате излишни рискове.

Близнаци – днес ще получите хубава вест, която ще изпълни сърцето ви с радост и то съвсем заслужена. Трудихте се дълго, за да стигнете дотук, време е да получите овации за постигнатото.

Рак – днес сте толкова разсеяни, че е твърде възможно да загубите нещо важно. Бъдете внимателни с вещите си. Концентрирайте се върху това, което правите, за да не допускате излишни грешки.

Лъв – свикнали сте да излизате победител от всяка битка, но днес ще претърпите разочарование. Страстите ще ви изиграят лоша шега.

Дева – днес сте на хазартна вълна. Рискувате излишно без никакъв страх, което може да се окаже страшно за финансите ви. Бъдете по-умерени и предпазливи.

Везни – днес ще трябва да отделите време на приятелите си, които често пренебрегвате през последните месеци. Имате нужда от тях, както и те от вас.

Скорпион – научете се да приемате критика. Твърде своенравни сте и винаги подхождате с инат и излишно упорство. Преклонете веднъж глава и сами ще се уверите, че няма нищо страшно в това.

Стрелец – днес ще се сблъскате с непознати за вас неща, но с присъщата ви упоритост ще успеете да се справите с всяко предизвикателство.

Козирог – обичате да рискувате и няма спор, че често печелите, но днес не е ден за рискове. Не започвайте нищо ново, а довършете вече започнатото.

Водолей – денят ще е наситен с противоречия. Твърде емоционални сте днес и приемате всичко лично. Подходете с търпение към грешките на околните.

Риби – тревожите се за нещо и сте пред важна дилема. Сами не знаете кой път да хванете. Не прибързвайте в решенията си, действайте рационално. Проблемът не е толкова страшен, просто изисква по-задълбочено обмисляне.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*