Home / Хороскоп / Хороскоп за 30.06.11

Хороскоп за 30.06.11

Овен – започвате доста бурно деня. Случват ви се невероятни неща от сутринта. Мислите ви са объркани и действате под стрес. Тогава постигате най-големите си успехи!

 

Телец – днес сте особено твърдоглави. Сетивата ви за изострени и действате агресивно. Не налагайте мнението си на всяка цена. Дайте думата и на по-слабите.

 

Близнаци – разсеяни сте и не успявате да свършите нищо съществено, което ще натовари следващите дни. Ангажиментите се трупат и няма кой да ги свърши вместо вас.

 

Рак – шмекерувате и това няма да остане незабелязано. По-добре се мобилизирайте и се изправете срещу най-спешните си ангажименти.

 

Лъв – днес действате безкомпромисно и се справяте блестящо. На работното си място постигате малки победи, които разгледани в перспектива ще се окажат решаващи и то във ваша полза.

 

Дева – днес сте изключително разумни и мъдри. Планирате бъдещето си, само не пренебрегвайте настоящите радости. Радвайте се на дребните неща.

 

Везни – изключително взискателни сте днес и започвате да дразните околните. Като галеници на съдбата си мислите, че всичко ви е позволено, но грешите!

 

Скорпион – хитрувате на работното място. Искате да минете между капките, но няма да се получи. Бъдете честни и справедливи. Не мерете с двоен аршин.

 

Стрелец – хубав ден за повечето от вас. Искате повече доверие от работодателите си и по-високо заплащане. Желанията ще бъдат разгледани на високо ниво, имайте търпение.

 

Козирог – събудихте се с мрачни мисли и потиснато настроение. Нямате желание да се усмихвате, но е изключително само във ваши ръце да направите нещо по въпроса. Не се задълбочавайте в мисли и анализиране на миналото. Погледнете напред. Чакат ви много хубави моменти!

 

Водолей – проявявате необмислена смелост и печелите. Действате с размах и поставяте конкуренцията на колене – образно казано, разбира се.

 

Риби – днес сте леко меланхолични. Искате емоции, искате нова тръпка и непознати изживявания. Имате чувството, че изпускате живота покрай себе си и го наблюдавате отдалеч. Не бъдете черногледи. Някой мисли за вас.

 

 
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*