Home / Хороскоп / Хороскоп за 3 февруари 2012 г.

Хороскоп за 3 февруари 2012 г.

Овен – бъдете решителни и целенасочени. Не пренебрегвайте малките детайли, както и действията на колегите си. Черпете от чуждия опит.

Телец – денят не е подходящ за промени и сътресения на работното място. Придържайте се към вече започнатите проекти.

Близнаци – действайте смело и решително, но преценявайте трезво ситуацията и не предприемайте рискове, които не си заслужават.

Рак – доверете се на личната си преценка относно новите си познати. Ще получите помощ от колега, на когото се реванширайте след време.

Лъв – опитайте се да отхвърлите всички задачи за деня, за да ви остане повече свободно време през почивните дни.

Дева – Твърде тревожни сте и това се отразява на работата ви. Изяснете си защо се чувствате така и после поработете по въпроса.

Везни – притеснени сте за делови въпрос и се опасявате, че няма да се справите. Никога не губете вяра в собвените си възможности.

Скорпион – не обичате да рискувате, но днес ще се наложи да го направите в името на просперитета.

Стрелец – успешен ден се очертава за вас. Действате смело и покорявайте нови хоризонти. И все пак не се преуморявайте.

Козирог – пазете се от интриганти и не говорете против другите. Чувството ви за справедливост е изострено, но надали ще постигнете нещо.

Водолей – изцяло сте концентрирани върху задълженията на работното място, а шефовете ви възлагат нови и нови задачи. Поговорете с началството за това.

Риби – ще постигнете успехи и чак няма да ви се вярва, че всичко това се случва. Има дни, в които покорявате света с лекота.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*