Home / Хороскоп / Хороскоп за 29 март 2012 г.

Хороскоп за 29 март 2012 г.

Овен – уморени сте, но ще трябва да се мобилизирате, за да изкарате работната седмица. Успокойте темпото и не се натоварвайте.

Телец – ако покажете добрите си качества на работното място, то със сигурност ще постигнете успехи и ще бъдете забелязани.

Близнаци – самочувствието и настроението ви са на ниво, но не подценявайте колегите си. Бъдете умерени в приказките си и най-вече в действията си.

Рак – не бързайте да съдите околните. Никой няма право да съди другите за поведението им. Всеки човек сам решава съдбата си.

Лъв – притеснени сте за финансовото си състояние. Днес ще имате възможност да увеличите приходите си.

Дева – не губете кураж и действайте смело. Често изпитвате колебания и това ви струва скъпо на работното място. Нужно ви е повече самочувствие.

Везни – всеки има недостатъци, но умните хора ги прикриват. Днес направете точно това – накарайте положителните си качества да работят във ваша полза.

Скорпион – опитайте се да улесните работния процес. Не го натоварвайте излишно с подробности.

Стрелец – очакват ви положителни промени, които ще ви накарат най-после да се усмихнете и да се зарадвате на живота.

Козирог – бъдете дисциплинирани на работното място и довършете спешните си задачи. Не поемайте нови ангажименти, ако не сте сигурни, че ще ги изпълните.

Водолей– успешен ден за повечето от вас. Ще се носите на крилете на една любов и ще се радвате на вниманието на любимия човек.

Риби – бъдете внимателни с работните си задачи. Възможно да допуснете грешки, които да се окажат решаващи.

 

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*