Home / Хороскоп / Хороскоп за 29.07.11

Хороскоп за 29.07.11

Овен – днес ще имате желание да се позанимавате с по-различни дейности. Домашните ви задължения се трупат и тяхното игнориране съвсем не решава нещата. Намерете време за най-неотложните от тях.

Телец – днес от вас може да се очаква всичко. Хрумват ви невероятни идеи и дори ще се постараете да реализирате някои от тях. Не губете здравата почва под краката си и не се впускайте в необмислени авантюри.

Близнаци – ще се окажете въвлечени в служебна интрига и то съвсем незаслужено. Казали сте нещо несъществено, което обаче се е изтълкувало в друг смисъл. Някой ще се опита да ви натопи, но вие ще се справите и с него.

Рак – ден за промени от всякакво естество. Предстои ви взимането на важни решения. Не се плашете от трудностите, ще ги преодолеете с постоянство.

Лъв – днес се впускате в необмислени покупки и пълните гардероба си с излишни дрехи. Желанието ви да пръскате пари ви е заслепило напълно и много скоро ще се окажете без пукнат лев.

Дева – днес нямате страх от нищо, действате импулсивно и поемате излишни рискове. Внимавайте при работата с остри предмети и не карайте с висока скорост.

Везни – днес всичките ви планове ще се окажат излишни. Нищо няма да става така, както сте го планирали и това ще ви изнерви допълнително.

Скорпион – намерете точния баланс в отношенията си с хората – не се опитвайте да ги направлявате, нито да ги отблъсквате със студенина. Понякога имате проблеми с общуването и днес това ще си проличи най-силно.

Стрелец – днес ще имате изключителни шансове да завършите започнатото. Успех и с новите проекти. Продължавайте в същия дух!

Козирог – късметлийски ден за вас. Очакват ви изненади, малки победи на работното място. Не са изключени неочаквани финансови постъпления.

Водолей – бъдете праволинейни, движете се по добре отъпкания път и не предприемайте рисковани начинания. Вслушайте се в съвета на близък човек.

Риби – проявявате излишна самонадеяност, надценявате силите и възможностите си и това ще ви донесе само разочарования. Започнете всичко отначало и загърбете всичко, което ви навява черни мисли.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*