Home / Хороскоп / Хороскоп за 29.06.11

Хороскоп за 29.06.11

Овен – днес бъдете сдържани и самокритични. Не поемайте излишни рискове и внимавайте с разходите си за деня. Това не означава, че не можете да си позволите нещо дребничко, само не прекалявайте.

Телец – чувствате се изцедени и имате желанието да прекарате целия ден в леглото. Мобилизирайте се, не се отдавайте на мързел точно сега.

Близнаци – ще имате възможност да изкарате допълнителни пари, с които да подпомогнете семейните финанси. Бъдете реалисти и се възползвайте от шансовете, които ви се дават.

Рак – не бъдете вироглави и не планирайте отмъщение спрямо недобросъвестен колега. Негативните емоции вредят най-вече на вас. Понякога е по-добре да се прости, отколкото да се отмъщава.

Лъв – днес Лъвовете са нервни и раздразнителни, а това не обещава нищо добро за околните. Помислете по-спокойно и сами ще разберете, че няма за какво толкова да се ядосвате.

Дева – днес ще имате шанс да покажете най-добрата си страна и пред близък човек, и на работното си място. Кипите от енергия и идеи.

Везни – страхотен за вас. Обичани сте и това ви дава сили. Искате да превземете нови хоризонти и да се издигнете на работното място. Чудесен ден да получите повишение.

Скорпион – очаква ви голяма промяна, за която се подготвяте от известно време. Не е по вкуса ви, но нямате избор. Трябва да осъществите планираното.

Стрелец – луди емоции избухват във вас днес. И то не само положителни. Влияете се от чуждото мнение и това ви пречи повече, отколкото ви помага.

Козирог – един ухажор става все по-настоятелен. Ако сте свободни и в сърцето ви не гори любов, това е идеален случай да се разтоварите, дори и да не излезе нещо по-сериозно. Летен флирт – как ви звучи?

Водолей – рутината ви кара да полудявате. Искате разнообразие. Готови сте да поемете голям риск, за който после горчиво ще съжалявате. Бъдете мъдри.

Риби – през лятото ще имате възможност да увеличите паричните си постъпления. Спестявайте и докажете поне на себе си, че можете да игнорирате изкушенията по магазините.
бутон за сайт

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*