Home / Хороскоп / Хороскоп за 28.06.11

Хороскоп за 28.06.11

Овен – опитват се да ви въвлекат в интрига. Някой много си играе с търпението ви и скоро ще съжалява за дързостта. Един Овен знае как да отвърне на удара.

Телец – днес сте особено закриляни от съдбата. Близките ви са решили, че имате нужда от подкрепа и постоянно ви досаждат с наставления, не им се сърдете.

Близнаци – като едни завършени перфекционисти, вие искате всичко да бъде с максимална точност. Обичате да организирате нещата до най-малката подробност и това днес ще ви създаде проблеми.

Рак – чувствате се неудовлетворени от служебните и личните си контакти. Търсите промяна и надали точно сега е най-подходящото време за генерални промени.

Лъв – хубав ден за повечето от вас. Мислите трезво и взимате правилните решения, дори успявате да надскочите себе си. Получавате заслужени похвали.

Дева – кипите от енергия и желание за превземане на нови хоризонти. Чувствате се окрилени от една любов, която вълнува всяка част от тялото ви. Само не се главозамайвате, защото падането от високо най-боли…

Везни – рутината ви потиска и търсите ново поле за изява. Обмисляте нов проект или смяна на работното място. Ако мислите, че имате реални шансове – действайте!

Скорпион – известни сте с нездравото си любопитство. То ви създава проблеми и вгорчава личните ви контакти. Бъдете по-тактични и не любопитствайте прекалено.

Стрелец – идеален ден за започване на диета. Помислете за спортните си навици, твърде малко се движите през последните месеци. Занемарили сте формата си, а морето ви зове.

Козирог – страхотен ден за вас. Сключвате успешни и печеливши сделки, късмет в търговията. Свързвате се с нови партньори и ще се радвате на ползотворно сътрудничество.

Водолей – не ви е ден. Разсеяни сте, не успявате да се концентрирате върху важните неща, губите време в странични действия. Получавате мъмрене от началството.

Риби – успешен ден повечето от вас. Ще реализирате добър оборот, ако се занимавате с търговия. Ако се изявявате в рекламата, днес ще приключите важен проект, който ще ви донесе вътрешно удовлетворение.
споделяне на връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*