Home / Хороскоп / Хороскоп за 27.06.11

Хороскоп за 27.06.11

Овен – за пореден път доказвате, че на вас може да се разчита. На работното си място сте пълни с идеи и постигате очаквани успехи. Семейните ви ангажименти не ви тежат, защото има на кого да разчитате.

Телец – днес сте склонни да се раздавате, да помагате и да бъдете съпричастни. Всяко сторено добро ще ви се върне и ще бъдете възнаградени.

Близнаци – днес ще имате много неща за вършене, но няма да ви тежат. Обаждат ви се приятели и ви напомнят, че не сте забравени, въпреки че все по-малко време имате за тях.

Рак – добър старт за седмицата. Успехи на работното място. Замисляте нов проект, реализирайте го – ще бъде успешен.

Лъв – искате спокойствие и тишина. Започна да ви дотяга вечното напрежение вкъщи и на работното място. Абстрахирайте се от всичко и се опитайте да помислите за някои здравни проблеми.

Дева – трудно се концентрирате и сте толкова разсеяни, че забравяте какво сте започнали преди 5 мин. Обмисляте важна покупка, за която ще трябва да дадете половината си заплата, не прибързвайте.

Везни – днес сте настроени на любовна вълна, разнежили сте се и изобщо не искате да се връщате в действителността. Не бързайте, ще имате достатъчно време за това.

Скорпион – мислите ви са объркани, тревожите се за близък човек. Очаквате новина за щастливо събитие, а тя се бави и това ви изнервя допълнително.

Стрелец – днес се показвате като най-обикновени материалисти. Интересувате се само от собствената си изгода и забравяте за най-важните неща в живота.

Козирог – отдали сте на сериозна работа, но ви топли мисълта, че само след няколко месеца ще си позволите нещо екстравагантно, което ще напълни душата и сърцето ви.

Водолей – не успявате да вдигнете глава от трупащите се ангажименти. Началството ви иска новите проекти едва ли не за вчера. Кажете “не” и поискайте почивка.

Риби – вътрешните инстинкти ви водят в желаната посока. Имате обяснение за всичко, която се случва, но дали не грешите?
share button

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*