Home / Хороскоп / Хороскоп за 26 ноември 2011

Хороскоп за 26 ноември 2011

Овен – ако имате възможност да не сте на работното място днес, осъществете пътуването, което планирате от доста време. Имате нужда от смяна на обстановката.

Телец – ще ви се наложи да приемете помощта, която ви предлагат близки хора. Искате да разчитате само на себе си, но понякога е по-добре да се доверите и на друг.

Близнаци – препоръчително е днес да насочите усилията си към завършването на важен проект. Не отлагайте повече. Ще се чувствате удовлетворени от постигнатото.

Рак – не прехвърляйте вината на друг, въпреки че така ще приспите чувството си на вина. Помислете как да поправите стореното.

Лъв – имате известни притеснения, които спират развитието ви на професионалното поприще. Отърсете се от тревогите и погледнете по-ведро на нещата.

Дева – денят не е подходящ за нови начинания. Избягвайте събиранията с много хора и ограничете контактите си с личности, които ви причиняват дискомфорт.

Везни – съсредоточени сте върху досадни битовизми. Ще се наложи да се заемете с домашните си задължения, тъй като са се натрупали доста.

Скорпион – ще осъществите планирана покупка, която ще повиши настроението ви. Очакват ви хубави моменти с най-близките ви хора.

Стрелец – бъдете делови и стопирайте конфликтите у дома и на работното място. На вас ще се падне ролята на миротворец.

Козирог – днес сте изключително общителни и успявате с лекота да задържите вниманието на околните. Възползвайте се от всички възможности, които ще имате днес.

Водолей – отношенията ви с половинката не са блестящи и това ви тревожи. Всяка двойка преминава през трудни периоди, но от вас зависи да овладеете нещата.

Риби – и днес се налага да сте на работното място, но пък ще пожънете успехи. Твърде възможно е да изпъкнете сред останалите и да си заслужите повишение.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*