Home / Хороскоп / Хороскоп за 24.07.11

Хороскоп за 24.07.11

Овен – насладете се на спокойствието днес. Необвързаните от вас имат голям шанс за успешно познанство, а ангажираните могат да помислят как да изненадат половинката си приятно.

Телец – и днес няма да успеете да се разтоварите. Притискат ви с ангажименти от сутринта. Организирайте добре задачите си за деня и е възможно да ви остане малко лично време.

Близнаци – опитват се да ви въвлекат в интрига. Споделят ви пикантни клюки за общи познати и очакват да изкоментирате. Не се набутвайте между шамарите и кажете, че не ви интересува.

Рак – имате нужда от пълноценна почивка днес и ще я получите. Отменете всички поети ангажименти и се насладете на спокойствието. Скоро няма да имате тази възможност отново.

Лъв – някои от вас потеглят към морето, други продължават да планират лятната си отпуска. Не се лишавайте от нея, защото имате нужда от релакс.

Дева – днес се вихрите на любовното поприще. Искате да направите добро впечатление на половинката си и дори се престаравате. Само не ставайте досадни.

Везни – днес се проявявате като идеалисти. Готови сте на всякакви саможертви в името на семейството си. Забравяте, че и вие сте хора и си имате своите нужди.

Скорпион – възможни са проблеми и недоразумения в семейството. Половинката ви започва сериозно да ви дразни с непрестанните си изисквания към вас. Провокирайте разговор и изяснете нещата.

Стрелец – хубав ден се очертава за вас. Радвате се на добро настроение и позитивна нагласа. Ще направите кратко гостуване, която ще ви се отрази добре.

Козирог – днес сте особено взискателни и педантични. Поставяте големи изисквания към служителите си. Не забравяйте, че не всички имат вашите блестящи качества.

Водолей – днес изпитвате духовен глад и имате нужда от интелектуални удоволствия. Разширявате хоризонтите си и започвате да се интересувате от области, който ви се виждаха скучни.

Риби – настроени сте философски днес. Отново се впускате в дълбокомислени размисли за живота, за любовта и за ревността. Не се задълбочавайте толкова, защото изпускате много хубави моменти.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*