Home / Хороскоп / Хороскоп за 23 ноември 2011

Хороскоп за 23 ноември 2011

Овен – днес ще се наложи да разпределите внимателно и стриктно задачите си. Не се задълбочавайте върху детайлите, защото ще загубите ценно време.

Телец – изнервени сте и това дава отражение върху изявите ви на работното място. В един момент началството ще спре да ви толерира и ще се наложи да си потърсите друга работа.

Близнаци – успешен ден за вас. Ще постигате желаното с лекота и е твърде възможно да започнете ново начинание, което ще затвърди позициите ви на работното място.

Рак – имате интересни идеи, но нямате подкрепата на началството. Презентирайте по най-добрия начин проектите си и може и да впечатлите някого.

Лъв – имате безброй ангажименти и отговорности. Помислете как да повишите продуктивността си, за да отговорите на изискванията на шефовете си.

Дева – направете си равносметка и анализирайте постигнатото. Дайте си сметка кое е най-важно за вас на този етап и действайте.

Везни – не е изключено днес неангажираните от вас да срещнат любовта. Това може да се случи съвсем непринудено и спонтанно.

Скорпион – искате да повишите качеството си на живот, но това няма да стане с повече работа. Ако се лишите от сън, надали ще постигнете желаното. Помислете за повишаване на квалификацията си.

Стрелец – днес ще съберете плодовете от усиления си труд. Най-после виждате резултатите от толкова много безсънни нощи.

Козирог – грози ви депресия. Помислете как да повдигнете духа си и да засилите имунната система. Включете плодовете в ежедневното си меню.

Водолей – днес сте концентрирани върху деловите си ангажименти и трудно намирате време за близките си хора. Близък човек се нуждае от помощта ви.

Риби – успешен ден се очертава за повечето от вас. Ще се радвате на внимание от страна на колеги и партньори. Само не се главозамайвайте.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*