Home / Хороскоп / Хороскоп за 23 август 2011

Хороскоп за 23 август 2011

Овен – анализирайте поведението си и поразсъждавайте върху грешките си. Само така ще поставите основите на едно ново начало.

Телец – ако усетите, че нищо не се получава според предвиденото, обмислете делово ситуацията. Намерете “пробойните” и променете това, което е във вашата юрисдикция.

Близнаци – показвате независим дух и започвате да печелите от новата си роля на работното място. Следвайте стриктно поставените цели.

Рак – имате спешни задачи, които вече не търпят отлагане. Концентрирайте се върху тях и не губете време да давате наставления на колегите си.

Лъв – днес се вълнувате и интересувате от всичко. Отворени сте за нови познанства и се радвате на добра комуникация.

Дева – успявате да реализирате планираните за днес задачи. Радвате се на благоприятни обстоятелства на работното място.

Везни – мислете разумно и делово днес, търсете хармонията в отношенията си с другите. Не се самоизтъквайте излишно.

Скорпион – някой се опитва да ви подлее вода, затова се концентрирайте върху дребните детайли. Само така ще се застраховате срещу недоброжелатели.

Стрелец – не избухвайте за дреболии днес. Опитайте се да се контролирате в емоционално отношение, за да не станете повод за критика.

Козирог – чувствате излишък от енергия. Овладейте това чувство и се възползвайте от шансовете, които ви се дават днес. С енергията, която имате, ще постигнете много.

Водолей – днес сте изключително отговорни и всявате респект в околните. Не е изключено да ви поканят на културно мероприятие.

Риби – бъдете внимателни на пътя и не се разсейвате със странични неща, ако се налага да шофирате днес. Не превишавайте препоръчаната скорост.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*