Home / Хороскоп / Хороскоп за 23.07.11

Хороскоп за 23.07.11

Овен – напрежението ви идва в повече днес. Намерете време за почивка, откъснете се за малко и от всичко и презаредете силите си, защото в противен случай скоро ще рухнете.

Телец – успех на работното място и на любовното поприще. Днес сте твърдо решени да реализирате един проект, който от известно време тормози мислите ви.

Близнаци – негативните ви мисли започват да пречат на всичко, с което се захванете. Трябва да погледнете на света по-оптимистично. Положителните мисли ще ви помогнат да се справите с всички трудности от ежедневието.

Рак – хубав отпускарски ден. Чувствате се превъзходно с близките си хора. На тези от вас, който все пак са на работа, ще им се наложи да мобилизират всичките си сили и да изкарат деня.

Лъв – изникват неочаквани проблеми днес, но всичко е във вашите ръце. Ще се справите с всичко сами. Понякога животът ни поднася кофти изненади.

Дева – успех в учението, изпитите и интелектуалната дейност. Днес схващате бързо, лесно запомняте и е идеален ден за наваксване на пропуснатото.

Везни – време е да му отпуснете края. Позволете си нещо екстравагантно. Работите много и имате нужда да се поглезите. Помислете за вредните си навици, които съсипват здравето ви.

Скорпион – днес се справяте с трудностите с лекота. Успех във всички дейности, свързани с реклама и търговия. Ще получите обаждане от скъп за вас човек, което ще ви зарадва.

Стрелец – нещо ви тормози на любовния фронт. Доверявате се на близък приятел и така успявате да си изясните някои неща лично за себе си. Навярно притесненията ви са излишни, но това времето ще ви покаже най-добре.

Козирог – днес ще ви се случи нещо много приятно, уловете мига. Нова любов ще стопли сърцето ви и ще върне усмивката и доверието ви в хората.

Водолей – днес сте изключително материални. Мислите само за финансовите си постъпления и пренебрегвате малките безплатни радости от ежедневието.

Риби – чувствате прилив на енергия. Имате желание за разходка сред природата, за лежерен ден на морето или за кратко пътуване в приятна компания.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*