Home / Хороскоп / Хороскоп за 22 август 2011

Хороскоп за 22 август 2011

Овен – успехи на работното място, въпреки голямото напрежение, съпътстващо дните ви напоследък. Не се тревожете толкова много за разходите си.

Телец – концентрирайте се върху основните си ангажименти за деня. Не позволявайте на разни дребни неща да ви разсейват.

Близнаци – очакват ви положителни промени, успехи на работното място. Днес сте просто за завиждане – всичко, до което се докоснете, ще бъде увенчано с успех.

Рак– не се впускайте в злонамерени клюки на работното място. Бъдете внимателни със случайните познанства днес.

Лъв – грешките на ваш колега ще рефлектират и върху вашата работа, поговорете с началството за това. Не си премълчавайте отново.

Дева – очакват ви професионални успехи и успешни делови срещи. Може да получите предложение за нова работа.

Везни – днес по-добре не насилвайте нещата. Починете си от напрежението, защото професионалните ви ангажименти няма да ви удовлетворят.

Скорпион – днес ще създадете успешно партньорство. Не предприемате обаче генерални промени – няма да са успешни.

Стрелец – днес избягвайте сериозните разговори, особено за пари – отложете ги. Не се дразнете на колега, който се опитва да не спазва правилата, а началството ви го толерира.

Козирог – възможно е да останете малко разочаровани от развоя на събитията днес. Вероятно и вие имате вина за създалата се ситуация.

Водолей – изнервени сте и си го изкарвате на най-близките . Бъдете въздържани в личните си дела и не натоварвайте половинката си излишно.

Риби – днес кипите от енергия и желание да се захванете за работа. Делата ви ще бъдат успешни. Избягвайте събиранията с големи групи от хора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*