Home / Хороскоп / Хороскоп за 21.06.11

Хороскоп за 21.06.11

Овен – не е подходящ ден да показвате нестандартно мислене и да гоните чужди критерии. Бъдете разумни и целенасочени. Пазете се от измамници.

Телец – страхотен ден за Телците, сякаш всичко и всички са на ваша страна. Любовни изненади, а може би и една нова любов ще направи деня ви още по-прекрасен.

Близнаци – натоварени сте от хорско присъствие в живота си, чувствате се наблюдавани, коментирани и следени. Дистанцирайте се.

Рак – днес сте в стихията си, постигате успехи на работното място. Чувствате се работоспособни, успешни и позитивни. Дерзайте!

Лъв – имате много отговорности, които започват да ви натежават, прехвърлете малко работа и на колегите си. Показвате силен и независим дух, изкушавате се от ново познанство.

Дева – хубав ден за Девите, очакват ви приятни изненади, известия и пътувания. Несъзнателно сте провокирали нечии страсти, сега ще си сърбате попарата.

Везни – днес носите изключително позитивен заряд, дори още да не сте го усетили, скоро и това ще стане. Всичко ви върви с лекота и не срещате очаквани трудности.

Скорпион – планирали сте много неща за днес, дано успеете с всичко, макар да е малко вероятно. Търсят ви хора, които разчитат на вашата подкрепа, отзовете се.

Стрелец – всичко около вас се случва с шеметна бързина, нямате време дори да анализирате действията си. Не се и опитвайте.

Козирог – проявете дипломатичност и потърсете правилния подход във взаимоотношенията си с другите. Не налагайте вижданията си и изслушайте другата гледна точка.

Водолей –ден с емоционален заряд, провокирате без да искате и не са изключени семейни конфликти. Бъдете тактични и не наливайте масло в огъня.

Риби – липсва ви вътрешна увереност, че се справяте със задълженията си. На моменти губите кураж и сте готови да се откажете от започнатото. Не го правете, а мобилизирайте силите си. Детска усмивка ще стопли сърцето ви.
бутон за социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*