Home / Хороскоп / Хороскоп за 17.06.11

Хороскоп за 17.06.11

Овен – заспивате късно, ставате рано и това започва да се отразява на здравословното и психичното ви състояние. Осигурете си пълноценен сън, за да сте работоспособни и ефективни на работното място.

Телец – бъдете снизходителни към грешките на другите, те нямат вашата точна преценка. Не съдете прибързано.

Близнаци – не е момент да проявявате излишна чувствителност и обидчивост. Не позволявайте на дребни неща да развалят настроението ви за целия ден.

Рак – не взимайте важни решения под влиянието на емоции и чувства. Обмислете много добре. Aко трябва, отложете важни делови срещи.

Лъв – пълни сте с нови идеи, но не отлагайте довършването на вече започнатите проекти. Разпилявате се излишно.

Дева – за пореден път се убеждавате, че не трябва да разчитате на никого. Вярвайте в собствените си сили и не се доверявайте на хора, които са ви конкуренти.

Везни – очертава се неособено ползотворен ден за повечето от вас. Приемете го спокойно и направете каквото можете, за да извлечете дивиденти.

Скорпион – държите се самоуверено и леко надменно пред колегите си, с което си спечелвате тяхната неприязън. Не забравяйте, че можете да опрете до тях, дори да ги превъзхождате.

Стрелец – разкошен ден за Стрелците, очакват ви изненади и хубави вести. Радвате се на живота и се носите на крилете на една нова любов.

Козирог – забравете за всичко, което сте планирали за този ден, нищо няма да става така, както го искате.

Водолей
– напрегнат и натоварен ден за повечето от вас. Затрупват ви с работа, а и ви прехвърлят някои от задълженията на болен колега, не унивайте.

Риби – всичко ви се струва възможно днес, но не се претоварвайте, пазете силите си. Отново се обажда дребна болежка. Докога ще я пренебрегвате?
бутони за споделяне

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*