Home / Хороскоп / Хороскоп за 17.06.11

Хороскоп за 17.06.11

Овен – ако ви се налага да работите днес, то най-добре е да не се доверявате на колегите си, защото е твърде възможно да ви подведат, макар и не нарочно.

Телец – отпускарски ден за повечето от вас. Въпреки високите температури ще имате желание за кратко пътуване и разходка сред природата или до морето.

Близнаци – планирате скъп подарък за близък човек, с който много ще го зарадвате. Помислите и за себе си. Имате нужда от толкова много неща.

Рак – не бъдете прекалено самонадеяни днес. Не подценявайте качествата на другите и не се опитвайте да хитрувате. Забавлявайте се със семейството си или излезте с приятели.

Лъв – отново успешен ден за вас. Успявате да осъществите планираните задачи и дори не ви се налага да се напрягате. Радвате се на внимание на любовното поприще.

Дева – заемате се с домашните си задължения и наваксвате пропуснатото. Не давайте съвети и не налагайте мнението си, ако никой не е поискал помощта ви.

Везни – планирате приятно пътуване и вероятно ще го осъществите. Не влизайте в конфликти и безсмислени спорове с близките си. Днес е ден за забавления.

Скорпион – позволете си повече почивка днес. Бездействайте и се радвайте за малко на спокойствието, защото ви очаква напрегната седмица.

Стрелец – бъдете внимателни с големите покупки, не пръскайте пари, защото ще ви се наложи да се лишавате от важни неща след това. Не се доверявайте на хора, които малко познавате.

Козирог – днес се показвате като педанти. Искате да държите нещата под контрол и налагате мнението си. Роптаете срещу всяка грешка на близките си и си навличате неприятности.

Водолей – планирате да свършите страшно много неща днес, но това няма да е по силите ви, ако не ви се притече на помощ някой от семейството.

Риби – днес се чувствате в хармония със себе си, спокойни и удовлетворени. Запазете тези усещания и за идващата седмица, когато ще имате нужда от тях.
бутони към социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*