Home / Хороскоп / Хороскоп за 16 април 2012 г.

Хороскоп за 16 април 2012 г.

Хороскоп за 16 април 2012 г.

Хороскоп за 16 април 2012 г.

Овен – днес не налагайте волята си над околните на всяка цена. Бъдете търпеливи и дипломатични, въпреки че тези качества не са най-силната ви страна.

Телец – днес ще се наложи да бъдете гъвкави. Впрегнете цялата си воля, за да се приспособите към променящите се условия.

Близнаци – понякога сте непостоянни и днес това ще ви изиграе лоша шега. Следвайте плановете си и не се разпилявайте.

Рак – предпочитате да заобикаляте проблемите, но това не означава, че сте ги разрешили. Ще се наложи да се изправите лице в лице с проблемите.

Лъв – винаги сте уверени, но днес ще се почувствате уязвими и слаби. Преодолейте това усещане и започнете смело новата седмица.

Дева – споделяйте повече с партньора си. Не крийте тревогите си. И вие имате право да бъде слаби.

Везни – чувствителната ви същност днес ще бъде подложена на натиск. Не приемайте всичко лично и не се задълбочавайте.

Скорпион – само с упорство и последователност днес ще успеете да осъществите плановете си. Амбицирани сте да покажете на какво сте способни.

Стрелец – някои от вас вече са на работното място и това ви депресира. Направете нещо хубаво за себе си.

Козирог – денят е подходящ за стартиране на нови проекти. Качествата ви на лидер много ви помагат на работното място, но не бъдете педанти.

Водолей – обичате да бъдете сред хора и днес ще имате тази възможност. Не провокирайте обаче конфликти, тъй като днес сте малко по-бунтовно настроени.

Риби – денят ще бъде успешен за вас. Ще осъществите всичките си планове и ангажименти. Обърнете внимание на половинката.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*