Home / Хороскоп / Хороскоп за 15 януари 2012 г.

Хороскоп за 15 януари 2012 г.

Овен – не бъдете дребнави днес и покажете, че сте над нещата. Препоръчително е да се съюзите с някого, който има сходни на вашите цели.

Телец – подгответе се за отстъпки и компромиси, защото без тях няма да минете днес. Колкото и да ви е тъжно, че ще трябва да направите известни жертви, това все пак ще е за добро.

Близнаци – бъдете активни, но без да прекалявате. Организирайте така деня си, че да ви остане време и за почивка.

Рак – два пъти мерете и тогава режете. Днес принципът, че целта оправдава средствата, няма да важи за вас. Бъдете последователни и дисциплинирани.

Лъв – покажете на другите как искате да се държат с вас. Дайте им добър пример и после се сърдете, ако виждате, че ще не ви уважават.

Дева – бъдете обективни към себе си и не се обвинявайте за чужди грешки. Насладете се на почивката си и събирайте сили за натоварената работна седмица, която предстои.

Везни – изискванията към вас се увеличават, но с тях расте и възнаграждението ви. Радвайте се на проявеното доверие и докажете, че на вас може да се разчита.

Скорпион – концентрирали сте се върху домашните си задължения и се притеснявате за битовизми. Приемете, че има и такива дни и не се депресирайте.

Стрелец – днес сте в блестяща форма – искате да спортувате, да се веселите и да се радвате на живота. Настроението ви е заразително.

Козирог – мислете позитивно и не се вторачвайте в проблемите. Покажете чувствата си на половинката и направете нещо романтично.

Водолей – бъдете добронамерени и толерантни към грешките на другите. Приспособявайте се към промените и не губете време в самосъжаление.

Риби – не обвинявайте половинката за всички беди на света. Вероятно и вие имате вина за недоразуменията у дома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*