Home / Хороскоп / Хороскоп за 15 ноември 2011

Хороскоп за 15 ноември 2011

Овен – чувствате се твърде емоционални. Ако успеете да овладеете желанието си да изразявате бурно емоциите си, ще запазите спокойната атмосфера на работното място.

Телец – днес ще ви се иска да имате повече време, за да се справите с нарастващите отговорности. Тъй като това няма как да стане, по-добре организирайте оптимално деня си.

Близнаци – имате толкова много работа, а се разсейвате с дреболии и безсмислени разговори. Стегнете се и действате целенасочено.

Рак – само доброто настроение ще ви помогне днес да се преборите с трудностите. Не губете позитивната си нагласа и вярвайте в доброто стечение на обстоятелствата.

Лъв – възможно е да оплетете здраво конците на работното място. Бъдете готови да ги поправите, за да овладеете положението пред началството.

Дева – не позволявайте да ви манипулират и използват. Трудът ви си има цена и е време да я заявите.

Везни – неочаквани трудности ще ви объркат и ще опънат нервите ви до краен предел. От вас зависи да се справите с положението като професионалисти.

Скорпион – понякога оставате неразбрани, защото очаквате другите да четат мислите ви. Това няма как да стане, но вие можете да заявявате директно желанията си.

Стрелец – денят предполага спокойствие и рутинни дейности. Не се препоръчват рисковите начинания и сключването на важни договори.

Козирог – въпреки даровете, които получавате от Съдбата, не се самозабравяйте и най-важното не пренебрегвайте близките си хора.

Водолей – терзаят ви семейни проблеми. Напрежението у дома ви кара да правите грешни ходове на работното място. Изяснете ситуацията с половинката.

Риби – събитията около вас ще се сменят с такава скорост, че трудно ще успеете да останете адекватни. Това поне ще ви кали да се справяте в екстремни условия.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*