Home / Хороскоп / Хороскоп за 15 февруари 2012 г.

Хороскоп за 15 февруари 2012 г.

Овен – помислете за здравето си и се преборете с експанзивния си характер. Негативните емоции вредят и съсипват настроението ви.

Телец – бъдете честни спрямо другите и не ги подвеждайте в намеренията си. Това не означава да разгласявате плановете си и най-вече пред конкурентите.

Близнаци – не обръщайте внимание на намеците и шегите на работното място. Днес ще се опитат да ви провокират, но от вас зависи да запазите спокойствие.

Рак – много неща не ви удовлетворяват. Заемете се с това, което можете настина да промените. Не хвърляйте усилия на вятъра.

Лъв – не се чувствайте длъжни да бъдете мили с хора, които вече са ви паднали в очите. По-добре ограничете контактите си с тях, за да не се натоварвате.

Дева – очаква ви успешен ден. Много проблеми ще се решат сякаш от само себе си. Винаги има надежда, само трябва да вярвате в това.

Везни – извисете се над дребнавото, пошлото и повърхностното. Не се задълбочавайте с интриги, клевети и доноси.

Скорпион – помислете за дългосрочните си планове на работното място. Трябва да имате ясни цели и да ги следвате последователно.

Стрелец – не бъдете доверчиви и не давайте пари на заем. Оставете си процент изненада в отношенията си с околните, за да не бъдете разочаровани.

Козирог – анализирайте дейността, постиженията и амбициите си. Може би не се движите в правилната посока, ако трябва сменете курса.

Водолей – мислете позитивно и ще се почувствате по-добре. Не се натоварвайте с проблемите на другите и си осигурите повече хубави емоции и изживявания.

Риби – денят крие много изненадани – и хубави, и лоши. Бъдете подготвени за всичко и приемете изпитанията на Съдбата подобаващо.

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*