Home / Хороскоп / Хороскоп за 15.07.11

Хороскоп за 15.07.11

Овен – забравете за първото впечатление, на което често се доверявате. То ви подвежда и ви пречи да създадете полезни контакти.

Телец – ще се радвате на една нова любов. Запазете тези първи трепети и не позволявайте на никого да помрачи прекрасното ви настроение.

Близнаци – успешен ден за повечето от вас. Не се очертават особени сътресения и проблеми, но дори и те няма да успеят да ви попречат. Очаквайте обаждане от важен човек.

Рак – не може да ви се отрече, че сте изключително изобретателни днес. Хрумват ви нестандартни решения на проблемите на работното място.

Лъв – натоварени сте с куп задължения, както винаги. Степенувайте задачите си по важност и не се разсейвате със странични неща.

Дева – ден за анализиране и самовглъбяване. Нещо ви притеснява, но самите вие още не сте го формулирали и не знаете откъде идват тревогите ви.

Везни – хубав ден се очертава за вас. Колегите ви са добронамерени и не чувствате обичайното напрежение на работното място. Очаква ви и приятна изненада.

Скорпион – претрупани сте с работа и няма да подвиете крак цял ден. Накрая ще се почувствате изтощени и ще съжалите, че не сте си дали малко почивка.

Стрелец – напрегнат ден, наситен с емоции и нововъведения. Съберете мислите си и се концентрирайте върху нов проект, ще бъде успешен.

Козирог – толкова е приятно човек да е около вас. Заразявате всички със страхотното си настроение, пускате шеги и се забавлявате. Това е чудесен начин да противодействате на стреса.

Водолей – конкуренцията на работното ви място ви кара да действате на пълни обороти. Успявате да покажете надмощие, но това започва и да ви тежи. Отговорностите ви се увеличават, а свободното ви време намалява.

Риби – лесно обидчиви сте днес, приемате всичко лично и се товарите за несъществени неща. Опитайте се да подминавате неподходящите шегички по ваш адрес с усмивка.
бутони за споделяне

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*