Home / Хороскоп / Хороскоп за 15.06.11

Хороскоп за 15.06.11

Овен – очертава се напрегнат ден, заредете с много търпение и дипломатичност. Не хабете усилия за неща, които не си заслужават.

Телец – днес ще бъдете изключително амбициозни, успешни и работоспособни, ще предизвикате завистта на колегите си. Подарете си нещо красиво, заслужавате го.

Близнаци – покажете уменията си в търговията, успех ще имат и тези, които се занимават с рекламна дейност. Очакват ви материални придобивки.

Рак – живеете на бързи обороти, днес това се чувства осезаемо. Търсите ново поле за изява, ще имате много възможности, възползвайте се.

Лъв – не търсете себе си в другите, не приписвайте на близките и колегите си качества, които не притежават, приемете ги такива, каквито са и не ги съдете.

Дева – успешен ден за повечето от вас. Полагате големи усилия и ще бъде възнаградени. Ден за материални придобивки.

Везни – кипите от енергия и идеи, остава само да ги осъществите, другите ще ви помогнат, бъдете признателни и не се възгордявайте.

Скорпион – нямате особено настроение, чувствате се безтегловни и меланхолични. Днес всичко и всички ви пречат.

Стрелец – контролирайте чувствата си и не се подавайте на емоциите си. Провокират ви съвсем умишлено и недобронамерено.

Козирог – затрупани сте с ангажименти и задължения. Жонглирате между семейството, работата и приятелите си. Обърнете повече внимание на здравето си.

Водолей – подвластни сте на чувствата си, настроени сте на любовна вълна и пренебрегвате работата и учението си. Мобилизирайте се, за да няма негативни последствия на финала.

Риби – има ли сте и по-добри дни. Чувствате се изморени и изнервени. Намерете време за почивка, релаксирайте в домашна обстановка. Ако трябва ограничете контактите си с приятели, за да се заредите със сили.
социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*