Home / Хороскоп / Хороскоп за 14 ноември 2011

Хороскоп за 14 ноември 2011

Овенангажиментите ви се увеличават, но точната организация ще ви помогне да се справите с всичко в срок. Не губете време в излишни спорове.

Телец – очаква ви много силна седмица и това ще си проличи още от днес. Гласувайте доверие на колегите си и покажете лоялност

Близнаци – така и не успяхте да си починете през уикенда и днес ще се чувствате като изцедени. Опитайте се да оптимизирайте дейността си.

Рак – отлагате нещата до последния момент и крайния срок ви създава стрес. Преодолейте тази своя слабост, за да се чувствате по-спокойни.

Лъв – успешен ден за повечето от вас. Посрещате утрото с усмивка и настроението ви е завидно, най-дразнещо за конкурентите ви. Мислете в перспектива на работното място.

Дева – лисва ви ефективна стратегия на работното място. Анализирайте целите си и си направете план за действие. Последователността е от съществено значение за положителния резултат.

Везни – въздържайте се от промени, защото периодът не е подходящ за въвеждането на новости. Като цяло денят ще бъде успешен, ако успеете да откриете слабите места на началството.

Скорпион – разкъсвате се между личните си и служебните си задължения. Намерете точния баланс и организирайте деня си по най-оптималния начин.

Стрелец – започвате силна седмица. На-важното в днешния ден ще е да бъдете гъвкави. Не влагайте емоции на работното място и се абстрахирайте от връхлитащите ви чувства.

Козирог – не бързайте да се доверявате на колега, който познавате от скоро. Всеки от обкръжението ви на работното място е ваш потенциален съперник.

Водолей – предстоят ви важни разговори с половинката. Не можете да намерете компромисно решение по неотложен проблем и това създава напрежение.

Риби – липсва ви мотивация на работното място и това обяснява посредствените ви резултати. Сами ще трябва да засилите работоспособността си, ако търсите успех.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*