Home / Хороскоп / Хороскоп за 14 февруари 2012 г.

Хороскоп за 14 февруари 2012 г.

Овен – оставете смелите прояви за други дни. Днес бъдете реалисти и не поемайте рискове. Предстои ви да вземете важно решение

Телец – стабилизирайте позициите си на работното място, като използвате всички средства за целта. Очаква ви ден, изпълнен с много положителни емоции.

Близнаци – успешен ден за повечето от вас. Ще се веселите с колеги и приятели и поне за малко ще забравите проблемите от ежедневието.

Рак – много неща не ви удовлетворяват на работното място, но вие не правите нищо по въпроса, за да постигнете положителна промяна. Време е за действие.

Лъв – не се товарете излишно с негативни мисли. Оставете другите да решават сами за себе си, а вие действайте според собствените си убеждения.

Дева – подарете си нещо за празника на влюбените. Дори и в сърцето ви да не гори любов, това не означава, че нямате повод за празнуване.

Везни – обзело ви е празнично настроение и ще успеете с лекота да повдигнете духа на околните.

Скорпион – приключете важен проект, който ви тормози от доста време, за да се успокоите и да почувствате облекчение. Мобилизирайте се.

Стрелец – не бъдете повърхностни и се опитайте да разбирате болката и притесненията на близките си. Това ще ви помогне да разберете по-добре и себе си.

Козирог – не прикривайте грешките си, за да си спестите мъмрене от началството. Критиката при всички положения ще е градивна.

Водолей – обуздайте агресивните си пориви и се успокойте. Вредите повече на себе си, когато се ядосвате за дреболии.

Риби – не съдете близките си и не искайте максимума от половинката. Получавате достатъчно, за да сте щастливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*