Home / Хороскоп / Хороскоп за 14.07.11

Хороскоп за 14.07.11

Овен – днес сте на философска вълна – анализирате, мислите и се задълбочавате във всичко излишно. Не се напрагяйте за дреболии. Бъдете по-позитивни.

Телец – чувствате се изнервени и сприхави. Дразните се на околните и си разваляте настроението. Няма да промените никой, само ще загубите часове, за да се опитвате.

Близнаци – очертава се хубав ден. Очакват ви успехи в учението, изпитите и кандидатстването за нова работа.

Рак – планирате приятно събиране и вероятно всичко ще мине по план. Не забравяйте и задълженията си на работното място, за да не си навлечете неодобрението на началството.

Лъв – ден за решаване на лични въпроси. Изяснете си някои основни моменти от връзката си. Не се впускайте в монолози, а се опитайте да разберете какво мисли половинката ви.

Дева – борите се с вятърни мелници и ще започнете да си давате сметка за това. Не хабете усилия напразно за загубени каузи.

Везни – днес имате чувството, че владеете ситуацията до съвършенство. Контролът не винаги е най-правилното решение. Бъдете малко по-спонтанни.

Скорпион – успешен ден за повечето от вас. Реализирате печалби, възможни са непредвидени разходи, но ще успеете да ги компенсирате.

Стрелец – не се заблуждавайте за близък човек. Много добре виждате грешките му, но си затваряте очите и той продължава да греши в същия дух. Опитайте се да повлияете в положителна насока с такт и дипломатичност.

Козирог – днес сте изключително емоционални и правите грешки. Абстрахирайте се от чувствата си, когато става въпрос за работа.

Водолей – днес е най-добре да ограничите разходите си. Не давайте пари на заем, защото вероятно няма да ви ги върнат. Месечният ви бюджет и без друго издиша.

Риби любимият ви човек ви създава грижи. Нещо в поведението му ви кара да се чувствате неспокойни. Не ревнувайте излишно.
бутони към социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*