Home / Хороскоп / Хороскоп за 13 ноември 2011

Хороскоп за 13 ноември 2011

Овен – подходящ ден за пътуване и срещи с роднини. Отделете си и време за разкрасителни процедури и спорт.

Телец – бъдете по-дипломатични и толерантни с най-близките си хора. Не прибързвайте с изводите и не съдете прекалено строго.

Близнаци – концентрирайте се върху спешните си ангажименти и задължения у дома. Не пренебрегвайте семейството си и компенсирайте заетостта си през седмицата.

Рак – не обещавайте нещо, което не сте сигурни, че можете да изпълните. Това важи най-вече за обещанията към най-малките членове на семейството.

Лъв – не се натоварвайте с проблемите на другите. Опитайте се поне един ден да не мислите за проблеми и ще ви стане по-леко.

Дева – търсете баланс в отношенията си с половинката. Не се опитвайте да налагате волята си на всяка цена. Понякога е по-добре да замълчите, отколкото да кажете мнението си.

Везни – не се месете в споровете на колеги и приятели. Накрая ще излезете вие виновни. Бъдете реалисти и не надценявайте обстоятелствата.

Скорпион – концентрирали сте се върху семейни проблеми и не позволявате на никой да ви успокои. Ще трябва да си помогнете сами.

Стрелец – не се натоварвайте с лоши новини, осигурете си положителни емоции. Имате нужда от спокойствие и повече лично време.

Козирог – планирате ремонт и мислите ви са ангажирани с всички подробности около промените. Можете да поосвежите жилището си и без много средства.

Водолей – възможни са недоразумения с половинката. Един разговор може да оправи нещата, ако бъдете достатъчни честни към себе си и другия.

Риби – въпреки плановете ви за почивка, все ще се намери някой, който да ви попречи да ги осъществите. Ще трябва да бъдете гъвкави и да се нагаждате спрямо променящите се обстоятелства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*