Home / Хороскоп / Хороскоп за 13.06.11

Хороскоп за 13.06.11

Овен – динамичен ден за Овните. Чувствате се жизнени и енергични. Кипите от идеи, но често пренебрегвате финализирането на проектите си, затова сега се концентрирайте върху крайния резултат.

Телец – изпълнени сте с желание за работа, очаква ви страхотна седмица, възползвайте се. Обаждат се дребни болежки, не ги пренебрегвайте.

Близнаци – далече сте от семейството, но близките ви са постоянно в мислите, скоро ще ги видите. Концентрирайте се върху неотложните си задачи.

Рак – днес се чувствате емоционално нестабилни. Променяте мненията си за части от секундата. Опитвате се да налагате контрол над всички, откажете се, няма да стане.

Лъв – изяснявате си доста неща, ставате по-целенасочени и дори ви остава време да помогнете на колега, който скоро ще си върне жеста.

Дева – поставили сте си конкретни цели и нямате търпение да ги осъществите, получавате и помощ от звездите. Намерете време и за почивка.

Везни – успешен ден за Везните, особено за тези, които се занимават с реклама. Имате муза и показвате завиден талант и новаторски идеи.

Скорпион – започвате да разбирате някои неща по отношение на връзката си. Искате всичко да е точно и ясно, но това не винаги е възможно. Проведете сериозен разговор с половинката си и споделете какво ви тревожи.

Стрелец – късметлийски ден за Стрелците. Очакват ви изненади, материални придобивки и неочаквани подаръци.

Козирог – вслушайте се във вътрешния си глас, той никога не ви лъже. Потърсете съвет от приятелка, ако не сте сигурни в решенията си.

Водолей – ден за разпускане, забавления и приятно пътуване, отпуснете му края. Ако сте на работното си място и нямате възможност да направите нито едно от изброените неща, създайте си приятна атмосфера в офиса с някой дребен детайл.

Риби – не бъдете дребнави, заровете томахавката. Отделете време за семейството си и лично за себе си. Ще имате много ангажименти през целия ден.
споделяне в социални мрежи

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*