Home / Хороскоп / Хороскоп за 12 ноември 2011

Хороскоп за 12 ноември 2011

Овен – избягвайте напрежението и си дайте повече спокойствие. Използвайте пълноценно днешния ден и си осигурете приятни емоции.

Телец – днес ще се наложи да се заемете с досадни битовизми, които съвсем ще развалят настроението ви. Погледнете и от другата страна. Това все някога трябва да се свърши.

Близнаци – успешен ден за деловите ви начинания. Възлагат ви нов проект, който ще ви даде златен шанс да се докажете.

Рак – ще се разкъсвате между семейството и работата. Половинката ви иска повече внимание, а началството ви притиска с кратки срокове.

Лъв – само добрата организация днес ще ви помогне да се справите с всичките си задължения. Ангажиментите ви се увеличават, а свободното време намалява.

Дева – ще бъдете изправени пред трудности, но те ще имат и добра страна – ще ви покажат, че сте родени бойци.

Везни – идеален ден за спорт и разпускане в приятна компания. Можете да си организирате кратко пътуване, което ще ви донесе много положителни емоции.

Скорпион – добрите ви намерения няма да срещнат разбиране, затова се отдръпнете и изчакайте по-подходящ момент, за да покажете загриженост.

Стрелец – искате да помогнете на близък приятел, но това няма да е възможно точно днес. Вашите собствени нужди ви притискат и се налага да им обърнете повече внимание.

Козирог – не предприемайте решаващи стъпки днес. Не е ден и за подписване на договори и други важни документи.

Водолей – отдайте се на мързелуване. Ако сте семейни, можете да излезете всички заедно и да се позабавлявате. Работата така и няма свършване.

Риби – успешен ден се очертава за вас, но ще се наложи да мислите трезво. Всяко подценяване на нечии способности може да ви изиграе лоша шега.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*