Home / Хороскоп / Хороскоп за 12.07.11

Хороскоп за 12.07.11

Овен – очаква ви интересен ден с много емоции. Показвате лидерските си качества по блестящ начин на работното място. Реализирате една идея, която обмисляте от много време.

Телец – ще останете малко разочаровани. Близък човек ви подвежда и то съвсем съзнателно. Не съдете прибързано. Опитайте се да разберете подбудите му.

Близнаци – ще се чувствате странно през целия ден. Мобилизирайте се и не позволявайте на дребните недоразумения да помрачат настроението ви.

Рак – днес сте изключително работоспособни. Справяте се с много задачи едновременно и получавате заслужени овации, а може би и премия.

Лъв – чувствате се изчерпани, имате нужда от нова муза. Осигурете си достатъчно време за релакс, както и положителни емоции.

Дева – затрупани сте със служебни и домашни задължения. Нямате представа как ще се справите с всичко. Не получавате подкрепа и това ви изнервя още повече.

Везни – идеален ден за завързване на нови познанства, подписване на договори и финализиране на важни сделки. Комуникативни и лъчезарни, вие привличате всички.

Скорпион
– терзаете се от мрачни мисли. Объркани сте, но ще намерите решение на проблемите, които ви създават грижи.

Стрелец – кипите от енергия и идеи. Усмивката ви съпътства през целия ден. Запазете положителната си нагласа и не позволявайте на нищо да ви влияе негативно.

Козирог – не издавайте чужди тайни и не се забърквайте в интриги, защото в крайна сметка вие ще сте виновни. Успех в търговията и рекламната дейност.

Водолей – настроени сте на ваканционна вълна и се радвате на жаркото слънце. Все пак не прекалявайте, защото високите температури могат да бъдат опасни.

Риби – нуждаете се от близките си и изпитвате необяснима носталгия. Затваряте се в себе си на моменти и анализирате всяка постъпка на любимия човек – няма смисъл, само си губите времето.
споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*