Home / Хороскоп / Хороскоп за 11 ноември 2011

Хороскоп за 11 ноември 2011

Овен – очакват ви промени от различно естество. Възможно е да вземете важно решение, касаещо интимната ви връзка. Не е изключено да потеглите на кратко пътешествие.

Телец – изпитвате някои колебания по отношение на работата и личните си връзки. Не сте в кондиция и настроението ви е под нулата.

Близнаци – планирате пътуване от доста време и днес най-вероятно ще го осъществите. Ще се видите с близки хора и ще презаредите силите си.

Рак – няма да ви липсват примамливи делови предложения. Все пак не бързайте да приемате, за да не се ангажирате прекалено много.

Лъв – не е ден за рискови начинания. Заложете на сигурното и бъдете премерени в действията си. Деловите ви контакти днес няма да са на нужното ниво.

Дева – нужна ви е повече вяра. Често подценявате възможностите и постиженията си и това дава преднина на конкурентите ви.

Везни – денят ще ви предостави много шансове, но вие трябва да ги уловите Не го ли направите, друг ще се възползва. Мислете в перспектива.

Скорпион – бъдете оптимисти, но преценете трезво ситуацията на работното ви място, за да не останете разочаровани. Ще се наложи да се борите с нечия завист.

Стрелец – пазете се от интриги и конфликти. Много хора искат да ви видят слаби, но това няма да се случи. Дори и временно да не сте в най-добрата си форма, много скоро ще изригнете с неподозирана сила.

Козирог – планирате бъдещето си, но не забравяйте и за настоящето. Изпускате твърде много приятни моменти в тревожни мисли.

Водолей – имате големи очаквания и леко пришпорвате събитията. Това обаче може да ви изиграе лоша шега. Бъдете по-спонтанни и импровизирайте.

Риби – успешен ден за повечето от вас. Кипите от енергия и желание за покоряване на нови хоризонти. Инвестирайте в печеливши структури, които ще се окажат важни за бъдещите ви планове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*