Home / Хороскоп / Хороскоп за 11.06.11

Хороскоп за 11.06.11

Овен – днес ще ви е необходима дипломация и големи дози търпение. Очаква ви напрегнат и натоварен ден. Задействайте скритите си запаси от сили.

Телец – очаква ви един обикновен и скучен ден, неособено ефективен. Отдайте се на приятни лични занимания и използвайте свободното си време, за да се видите с приятелите си.

Близнаци – чувствате се добре, изпълнени сте с радостно очакване и то няма да ви подведе. Страхотен ден за повечето от вас, вслушвайте се по-често във вътрешния си глас.

Рак – чувствате се изморени и изнервени на работното място. Запазете търпение и не бъдете крайни в действията и решенията си.

Лъв – търсите разнообразие и бягате от клишетата. Ден за артистични прояви и успехи в бизнеса. Впечатлявате всички с чар и интелект.

Дева – кипите от енергия и желание за работа. Това няма да остане незабелязано от началството и колегите ви, които ще провокирате с успехите си.

Везни – семейни и служебни ангажименти ви тормозят през целия ден. Чувствате се изцедени до краен предел. Все пак намерете сили и се изправете срещу трудностите.

Скорпион – свикнали сте да действате самостоятелно. Положете повече усилия да се сработите с колектива на работното си място. Не се самоотлъчвайте.

Стрелец – хубав и успешен ден. Имате много планове и идеи, концентрирайте се върху реализацията им, не се разпилявайте.

Козирог – очакват ви трудности, които преодолявате с много усилия. Чувствате, че се раздавате на една неблагодарна работа, но това е временно, утре ще мислите различно.

Водолей – ден за комуникация и нови запознанства. Не е изключено да срещнете много специален човек от миналото, който ще ви припомни позабравени стари чувства.

Риби – нещата си идват по местата, слагате в ред и личните си дела. Цял ден ще сте в движение, но така ще се чувствате по-добре.
бутони за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*