Home / Хороскоп / Хороскоп за 10 ноември 2011

Хороскоп за 10 ноември 2011

Овен – настъпва повратен период за повечето от вас. Напълно нормално е да е свързан с по-големи дози стрес и напрежение. Днес ви очаква оживление и много успехи.

Телец – не започвайте ремонт, защото е напълно възможно да направите някоя беля. По-добре се съсредоточете върху професионалните си задължения.

Близнаци – стремите се към комуникация с правилните хора и днес ще бъдете във вихъра си. Лидерските и ораторски умения ще ви донесат успех.

Рак – не давайте и не искайте пари назаем. Късметът ще ви съпътства и през днешния ден. Чувствате се спокойни и окрилени от една нова любов.

Лъв – не заблуждавайте както себе си, така и другите. Прекалено амбициозни сте, за да признаете, че понякога надценявате възможностите си, но това е факт.

Дева – предстои ви голяма промяна, която ще ви донесе много положителни емоции. Тези от вас, които се занимават със собствен бизнес, ще планират разширение и привличане на нови партньори.

Везни – енергични и съсредоточени сте днес. Въпреки опитите за вмешателство от страна на колегите, вие запазвате спокойствие, но твърдо налагате волята си.

Скорпион – твърде емоционални сте днес и правите дребни грешки, които обаче ви носят неудовлетворение. Бъдете по-прецизни.

Стрелец – планирате голяма покупка, но преди да я реализирате, добре помислете. Чувствате се малко самотни, но ще трябва сами да преодолеете това неприятно чувство.

Козирог – бъдете последователни, не пришпорвайте нещата. Днес ще получите повишение или по някакъв друг начин ще успеете да увеличите доходите си.

Водолей – очаква ви приятно събиране с приятели. Ако утре сте на работа, бъдете внимателни с питиетата, за да не си навлечете гнева на началството.

Риби – държите на своя социален имидж и днес ще имате възможността да го обогатите. Домашните задължения не са ви приоритет към момента.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*