Home / Хороскоп / Хороскоп за 10 април 2012 г.

Хороскоп за 10 април 2012 г.

Хороскоп за 10 април 2012 г.

Хороскоп за 10 април 2012 г.

Овен – бъдете смели в решенията си и се борете за това, което ви принадлежи. Не подценявайте способностите си и не позволявайте на другите да го правят.

Телец – отделете време да изгладите противоречията с половинката. Имате желание за комуникация, но не е сигурно, че ще останете разбрани.

Близнаци – не бързайте да се обвинявайте при най-малката грешка. Имате склонност постоянно да търсите вината вътре в себе си.

Рак – успех на любовното поприще. Ще получите предложение за среща и едва ли ще се колебаете дали да приемете.

Лъв – днес сте във вихъра си. Кипите от енергия и нямате търпение да започнете работа по новите си проекти. Ентусиазмът ви е заразителен.

Дева – изплачете болката си на някого и да се надяваме, че ще ви олекне. Събирате всичко в себе си и това започва да ви се отразява.

Везни – не приемате чуждото мнение и днес това ще ви създаде ядове. Опитайте се да поставите на мястото на другите.

Скорпион – не приемайте всичко прекалено лично. Ядосвате се за дреболии и после се жалвате, че всички са против вас.

Стрелец – в делово отношение денят ще бъде успешен, макар и напрегнат. Проблеми се очертават на любовното поприще.

Козирог – очакват ви положителни промени в цялостен план. Ще се радвате на материално благополучие и похвали от началството.

Водолей – опитайте се да балансирате нещата. Днес ще се окажете в ролята на миротворец заради колеги интриганти и скандалджии.

Риби – денят ще бъде успешен и изпълнен с вълнения. Не пренебрегвайте сигналите на тялото си и си направете профилактични изследвания.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*