Home / Хороскоп / Хороскоп за 1 февруари 2012 г.

Хороскоп за 1 февруари 2012 г.

Овен – започвате уверено новия месец. Имате желание за победи и успехи, но не се претоварвайте в желанието си да се докажете.

Телец – студът навън ви потиска и губите настроение. Време е да се примирите. Все пак няма нищо по-хубаво от лошото време, когато си на топло.

Близнаци – денят е наситен с енергии и това ще ви направи по-емоционални от обикновено. Опитайте се да овладеете негативните емоции.

Рак – стремете се към хармония на работното място, за да си осигурите приятна атмосфера. Понякога е по-добре да замълчите.

Лъв – борете се за своето, но без да налагате волята си над останалите. Денят ще ви предостави златни шансове, възползвайте се!

Дева – семейството винаги е било на преден план за вас, но днес ще се наложи да пренебрегнете близките си в полза на работните си ангажименти.

Везни – ще усетите нов прилив на енергия и желание за ново начало. Денят е подходящ за промени от всякакво естество.

Скорпион – ще постигнете успех, ако обедините усилията си с други хора. Периодът не е подходящ за самостоятелни дейности.

Стрелец – анализирайте грешките си, но без да се обвинявате. Опитайте се да определите слабите си места, за да им противодействате.

Козирог – бъдете самоуверени и мотивирани на работното място. Успехът обича смелите.

Водолей – препоръчително е днес да дадете всичко от себе си за постигане на обща цел на работното място. Овациите ще за всички, но пък и вие ще бъдете сред похвалените.

Риби – дайте преднина на нов колега, който се опитва всячески да се наложи. С такт и дипломация ще успеете да покажете надмощие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*