Home / Хороскоп / Хороскоп за 1.06.11 г.

Хороскоп за 1.06.11 г.

Овен – очертава се труден ден за повечето от вас, не са изключени недоразумения на работното място, които ще изострят отношенията ви с колегите.

Телец – съветът на звездите е да не смесвате личните и служебните задължения. Не изкарвайте лошото си настроение на колегите си в службата.

Близнаци – събудихте се без настроение и това си личи. Емоционално нестабилни сте днес, но ще срещнете разбиране о страна на колегите си.

Рак – подхождайте внимателно към новите си партньори, не бъдете прекалено взискателни, за да не усложните отношенията си с тях и да провалите нови проекти.

Лъв – очертава се хубав ден за хората, родени под този знак. Важни делови контакти ще ви дадат изгодни възможности за финансов успех. Възползвайте се.

Дева – приходи и финансови постъпления от сделки ще ви накарат да се усмихнете днес. Възможно е да получите наследство.

Везни – изправени сте пред трудни начинания, кратки срокове и спешни проекти в службата. Съставете си план на действие и не позволявайте на нищо да ви разконцентрира.

Скорпион – днес сте особено работоспособни и концентрирани. Всичко ви спори и с лекота постигате успехи.

Стрелец – очаквайте материални придобивки, премии и печалба от игри. Ще останете изненадани от неочаквани финансови постъпления.

Козирог – хубав ден за хората, занимаващи се с бизнес. Ще се радвате на високи обороти и печалби, не харчете прибързано и спестявайте.

Водолей – организирайте задълженията си, така че да ви остане време за всичко. Отделете време и на близките си.

Риби – радвайте се на постигнатите успехи и не се главозамайвате. Не поемате необмислени рискове.
споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*