Home / Хороскоп / Хороскоп за 09.07.11

Хороскоп за 09.07.11

Овен – успешен ден за вас. Проявявате възможностите си и изпъквате сред останалите. Ще бъдете похвалени от началството или поне от колегите.

Телец – денят ще мине приятно. Възможно е да получите хубава вест от близък човек или покана за гостуване. Бъдете внимателни с домакинската си работа, пазете се от инциденти.

Близнаци – звездите ви закрилят, а съдбата ви предоставя златни шансове. Възползвайте се от доброто стечение на обстоятелствата.

Рак – хубав ден и за вас. Приключвате с важни задачи и вече виждате добрите резултати от постигнатото. Радвате се на внимание и общувате с лекота.

Лъв – ще реализирате успехи, ако не проявявате излишна разпиляност и не се разсейвате с клюки. Ангажирайте мислите си само с настоящите си задължения.

Дева – ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Пълни сте с идеи и успявате да мотивирате колегите си да ги реализирате заедно.

Везни – ден за сметки и решаване на финансови проблеми. Калкулирайте всичките си евентуални разходи за месеца, защото е твърде възможно да позакъсате, ако харчите необмислено.

Скорпион – настроени сте на любовна вълна. Твърде сантиментални и меланхолични, трудно се съсредоточавате върху рутинните си задължения на работното място.

Стрелец – твърде чувствителни сте днес и виждате всичко през призмата на собствените си емоции. Не съдете прибързано и се пазете от конфликти.

Козирог – обадете се на близък човек, той ви мисли и се притеснява за вас. Бъдете толерантни към грешките на децата си и помислете за тяхното бъдеще.

Водолей – емоционален ден за вас. Сприхави сте и лесно обидчиви. Възможно е да се конфронтирате с колеги на работното място или с половинката.

Риби – страхотен ден за Рибите. Получавате заслужено признание, а може би и любовно обяснение. Привличате всички с доброто си настроение. Връщате си позагубеното доверие в близък човек.
бутон за социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*