Home / Хороскоп / Хороскоп за 06.07.11

Хороскоп за 06.07.11

Овен – страхотен ден за Овните. Очаровате всички, постигате успехи на работното място и просто нямате равни.

Телец – очаквайте изненади на любовното поприще, някой много иска да ви впечатли. На работното място проявете професионализъм и не се месете в работата на колегите си.

Близнаци – тягостно ви е от сутринта. Нямате настроение и буквално се влачите. Мобилизирайте се, ако не искате да изпуснете всички хубави моменти, които ще ви поднесе съдбата днес.

Рак
– опитвате се да разплетете мистерия. Обичате да се вживявате в ролята на детективи, това ви дава увереност, че можете да контролирате събитията. Не забравяйте, че много неща не са такива, каквито изглеждат.

Лъв – разнообразен ден за вас. Започвате смело и настъпателно, но към обедните часове започвате да биете отбой. Енергията ви е на изчерпване, затова презаредете силите си.

Дева – засипват ви с нови проекти, задължения и отговорности. Буквално не ви оставят да си поемете дъх. Оптимистичното е, че ще ви възнаградят подобаващо, но на по-късен етап.

Везни – тъгувате за времето, когато нямахте толкова много отговорности. Всички ви притискат и искат нещо от вас. Иска ви се да изкрещите да ви оставят на мира, но няма да го направите.

Скорпион – не обичате интригите, но отново се опитват да ви замесят в безсмислени спорове. Пазете се от жени, които обичат да клюкарстват и да създават напрежение.

Стрелец – вие сте родени бойци. Борите се за всичко до последно. Няма проект, който да ви се опре и това дразни околните. Не обръщайте внимание на завистта и злобата.

Козирог – докачливи сте и някои хора използват това. Не се ядосвате за несъществени неща и си пазете здравето. Набивате се на очи и недоброжелатели се дразнят от присъствието ви. Концентрирайте се върху неотложните си ангажименти.

Водолей
– направете си разтоварващ ден, наблегнете на кайсии, череши и пъпеш. Ограничете “лошите” въглехидрати, кафето и напитките. Ще ви се отрази положително.

Риби – ден за пазаруване. Имате възможност да направите някои успешни покупки, само не прекалявайте с харчовете. Помислете и за половинката, купете нещо дребничко за подарък.
бутони за споделяне

2 comments

  1. nesto mrazite ribkite mai, a?

  2. Даже много ги обичаме.;-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*