Home / Хороскоп / Хороскоп за 06.06.11

Хороскоп за 06.06.11

Овен – очаквайте изгодно предложение за работа, обмислете го добре. Няма да скучаете и минута от днешния ден. Бъдете дипломатични в отношенията си с половинката.

Телец – предстоят ви важни решения, не реагирайте спонтанно. Заемете се с неотложните си задължения на работното ви място.

Близнаци – не ставайте зависими от хорските клюки и сплетни, не се натоварвайте излишно и интриги. Бъдете прозорливи и се опитайте да запазите спокойствие.

Рак – събудихте се раздразнителни и дори първото кафе не оправи нещата. Вземете нещата в свои ръце и направете нещо генерално.

Лъв – заели сте с много дейности, които ви притискат и все по-трудно се справяте. Мобилизирайте силите си и се концентрирайте върху най-важните си проекти, степенувайте ги по неотложност, само така ще се справите в срок.

Дева – идеален ден за започване на прочистваща диета, започнете с череши и няма да съжалявате. Ограничете тестените, пържените и мазните храни. В работата не сте в най-добрата си форма.

Везни – като цяло не ви се работи, все още сте на уикенд вълна. Използвайте деня за леки задачи, спорт, домакинска работа и среща с приятелка. Ако сте на работното си място, събере всички сили и се стегнете.

Скорпион – страхотен ден за артистичните натури, очакват ви успехи. Изпълнени сте с желание за работа и се чувствате вдъхновени, материализирайте енергията си.

Стрелец – ще ви потърси стар приятел с молба за помощ. Очаква ви конфронтация с половинката, смекчете тона. Заредете се с добро настроение и започнете деня с усмивка.

Козирог – не се опитвайте да налагате мнението си над околните. Вече започвате да дразните близките и подчинените си. Бъдете тактични и справедливи.

Водолей – помислете върху отношенията си с родителското тяло, покажете уважение и забравете за ината. Не е време за необмислени скъпи покупки.

Риби – имате много ангажименти и само добрата организация ще ви помогне. Ограничете разговорите с досадна приятелка, която ви търси само при нужда.

споделяне в социални мрежи

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*