Home / Хороскоп / Хороскоп за 05.07.11

Хороскоп за 05.07.11

Овен – страхотен ден за вас, кипите от енергия и нямате търпение да се захванете за работа – похвално! Дано само ентусиазмът ви не се изпари след час, два.

 

Телец – душата ви крещи за почивка, искате да избягате от досадното ежедневие. Ако имате възможност да осъществите кратко пътуване, не се колебайте, ще ви се отрази положително.

 

Близнаци – настроени сте отпускарски, само внимавайте да не ви нарочат шефовете, че тогава могат да последват санкции.

 

Рак – не успявате да останете безпристрастни в една емоционална драма на близък човек. Опитайте се да помогнете, а не да наливате масло в огъня.

 

Лъв – изпитвате неконтролируемо желание да пръскате пари. Правите необмислени покупки, за които после ще съжалявате.

 

Дева – очаква ви хубав ден, заредете се с добро настроение, усмихнете се и започнете смело работния процес. Отделете време за близка приятелка, за едно кафе. Сладките приказки ще ви се отразят положително.

 

Везни – търсите справедливост и хармония и то на всяка цена. Абстрахирайте се от хората, които ви дразнят на работното място и се концентрирайте върху задълженията си.

 

Скорпион – налага ви се да преклоните глава, но това няма да е знак на слабост, а на мъдрост. Бъдете снизходителни към грешките на другите.

 

Стрелец – днес сте склонни да се сърдите за дреболии и да взимате всичко навътре. Понякога се нуждаете от повече вяра в собствените си възможности. Опитайте се да бъдете над нещата.

 

Козирог – контролирате чувствата и емоциите си. Това понякога е във ваша полза, но точно днес ще ви играе лоша шега. Отпуснете душата си и позволете на бликащите чувства да ви завладеят.

 

Водолей – притеснени сте за проблемите на близък човек, искате да помогнете, но нямате идея как. Мислите ви са объркани и когато става въпрос за личните ви връзки. Скоро ще трябва да вземете важно решение, касаещо повече хора.

 

Риби – животът е красив, опитайте се да го усетите. Не си поставяйте сами ограничения, продиктувани от криворазбрана любов. Дайте си повече свобода и гласувайте доверие на половинката си.
бутон за сайт

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*