Home / Хороскоп / Хороскоп за 02.07.11

Хороскоп за 02.07.11

Овен – събудихте се изморени, неизчерпаемата ви енергия все пак ви помага да се захванете с ангажиментите си. Ден за размисъл. Освободете съзнанието си от всички негативни мисли, успокойте душата си и потърсете нещо, което ви радва.

Телец – отдавате се на интелектуален труд, изпитвате истински глад за знания. Добър ден за учене. Завидно паметливи сте и наваксвате пропуснатото с лекота.

Близнаци – винаги гледате материалната страна на нещата. В работата си не се хабите за жълти стотинки. Днес направете изключение и забравете за възнаграждението си. Точно това може да стане причина за повишение.

Рак – планирайте задачите си за деня, за да ви остане време и за почивка. Нуждаете се от разпускане и ако не го направите в най-скоро време, това може сериозно да се отрази на здравето ви.

Лъв – силно интуитивни сте днес. Виждате странни неща, които започват да ви дразнят. Все пак си затваряте очите, за да е мирно на работното ви място. Не губете време в анализиране на хорската глупост – действайте!

Дева – днес ще трябва да покажете лидерски умения. Имате куп задължения и ви притискат с кратки срокове, главата ви пуши, а отгоре на всичко приятелка не спира да ви звъни.

Везни – посрещате утрото със смесени чувства. Объркани сте от ставащото около вас. Стойте далеч от държавни и банкови служители. Ограничете контактите си с хора, които открито ви дразнят.

Скорпион – укротявате буйния си нрав, защото се намирате на чужда територия, колкото и да не ви се иска. Мислете позитивно и всичко ще се нареди.

Стрелец – няма почивка за вас, а толкова ви се иска да излезете с приятели или със семейството си. Започвате да виждате всичко в негативна светлина и да си мислите, че прекараните сте винаги вие. Грешите!

Козирог – планирате кратко пътуване, разходка или излизане. Забавлявайте се, вие го заслужавате. Не се товарете с трудни занимания, днес нямате сили за тях.

Водолей – не можете да отказвате, когато ви помолят за помощ и това вече ви създава проблеми. Научете се да казвате “не”, ще видите колко е лесно.

Риби – плавате в свои води, чувствате се комфортно и преодолявате дребните препятствия с усмивка. Заразявате всички с доброто си настроение.
споделяне на връзка

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*