Home / Хороскоп / Хороскоп за 01.07.11

Хороскоп за 01.07.11

Овен – вече започнахте да губите търпение в очакване на важни новини, свързани с работното ви място. Нещата ще започнат да се нареждат, но липсата ви на търпение е пословична, заради нея губите много.

Телец – започнете месеца с усмивка, за да ви върви така до края. Пригответе се за малки недоразумения на работното място. Винаги успявате да се наместите между шамарите.

Близнаци – обичате да се връщате в миналото и да обвинявате себе си и другите за събития, които времето е оставило назад, но вие не сте. Помислете какво можете да промените в перспектива. Миналото е затворена книга.

Рак – склонни сте към меланхолия. Трудно започвате деня, не помага и двойната доза кафе. Трябва ви нещо разтърсващо и то ще се случи.

Лъв – отдавате се на фантазии и започвате да ги смесвате с реалния живот. Мечтите са хубаво нещо, стига да не пречат на неотложните ви ангажименти.

Дева – покажете, че имате добро сърце. Направете нещо безвъзмездно за някой, който има сериозна нужда от помощ. Ще ви се даде, когато и вие имате нужда.

Везни – време е да помислите за личните си връзки. Не преигравайте и не лъжете себе си. Личният ви живот е пълно фиаско. Защо ли?

Скорпион – днес събирате плодовете на своя труд. Започвате нещо ново или летите надалеч. Предчувствията ви ще се окажат подвеждащи и в крайна сметка ще се радвате за предприетите рискове.

Стрелец – обикновено стреляте без да броите до десет. Казвате си всичко и действате спонтанно. Трябва да контролирате повече емоциите си.

Козирог – искате да прекарвате повече време с близките си. Изморени сте, но има още много път преди заслужената почивка. Съберете сили и продължете напред.

Водолей – някой упорито се бори за вниманието ви. Не давайте напразни надежди, ако сте ангажирани с интимна връзка. Не сте виновни, че привличате срещуположния пол като магнит.

Риби – вечно търсещата ви артистична душа намира хармония. Излъчвате спокойствие и идилия, които лесно могат да бъдат нарушени от недоброжелатели.
сподели бутон

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*