Home / Споделено / Хем го е зарязала заради чичко-паричко, хем сега го търси и ме изнервя!

Хем го е зарязала заради чичко-паричко, хем сега го търси и ме изнервя!

Здравейте, мили хора! Искам да споделя с вас притесненията си и ви моля да ми дадете съвет как да се отърва от една досадница.

С Любо сме гаджета от два месеца, но бившата му не го оставя на мира. Когато отида у тях, ми идва да хвърля компютъра му през прозореца. Постоянно го търси, пише му SMS-и по всяко време на денонощието, изпраща му съобщения в Скайп и Фейсбук.

revnostКато характер е отвратителна! На външен вид не е лоша, но постоянно се лигави и се превзема. Честно ви казвам, иде ми да я хвана за косата, но ще стане много грозен скандал. На всичкото отгоре тя е зарязала Любо заради някакъв чичко-паричка. Тръгнала с оня само заради тлъстите му пачки! Защо тогава продължава да го търси, кучка такава?!

По принцип никак не съм ревнива, но ме дразни наглостта й и огромното й самочувствие, което се дължи на едната външност. Ще издебна подходящ случай да си поговоря с нея насаме и да я поставя на мястото й, но ме е страх да не си изпусна нервите и да направя някой панаир. Аман от хора, които не знаят какво искат от живота си!

Галя, 27 г.

Изпратете вашата история на мейл на info@prekrasna.bg

loading...

One comment

  1. Отидете двамата с любо на почивка, или където и да е но да трае няколко дни да видиш как тя ще забрави за него без да е имала никаква връзка с него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*