Home / Хороскоп / Голям късмет за Овните през новата седмица

Голям късмет за Овните през новата седмица

Хороскоп за периода 12-18 декември

Овен

С настъпването на новата прекрасна седмица късметът ще е на ваша страна. Направете някои важни реконструкции в дома си. Ако искате да сте добре със здравето, не го подлагайте на риск.

Зодия Овен

Овни, късметът ви се усмихва през новата седмица

Телец

Бъдете по-настоятелни, когато става въпрос за засилване на грижите за здравето ви. До средата на периода обърнете внимание на себе си и партньора в любовта.

Близнаци

Не рискувайте противоречията в дома ви да излязат извън контрол. Опитайте се да овладеете страстите, като заложите на дипломатичния тон.

Рак

Разбирателството с близките ви е повече от наложително. Отхвърлете колкото се може повече от текущите си ангажименти, за да разполагате и със свободно време за по-приятни занимания.

Лъв

Изказванията пред приятели и близки ще ви подскажат да прецените кой от тях е благосклонен към вас. Около средата на периода обърнете внимание на здравословното си състояние.

Дева

Съчетайте личните си качества с реалните си възможности, тъй като това е единственият начин да посрещнете всякакъв тип предизвикателства. Не допускайте да задлъжнявате.

Везни

В края на седмицата невъзможността да се справите с текущите ви отговорности ще постави на изпитание вашата издръжливост и способността да запазите спокойствие. Не се преуморявайте.

Скорпион

Запазете присъствие на духа, без да изпаднете в излишна паника. Предпазвайте се от неприятности в отношенията ви с интимната половинка. През почивните дни намерете време за приятел.

Стрелец

Възможно е среща с приятел да ви настрои на носталгична вълна, но въпреки това се постарайте да съхраните обективния си поглед към действителността.

Козирог

Не позволявайте раздвояване! Има вероятност да получите новини, от които зависи настоящето и бъдещето ви. Изчакайте спокойно този момент.

Водолей

Взаимоотношенията ви с интимната половинка са застрашени.

Не се опитвайте да се налагате по груб начин, защото няма да ви върви. Здравето ви ще се запази в добро състояние.

Риби

Всяко напрежение ще рефлектира върху здравето ви, затова не го допускайте.

Погрижете се да си осигурите спокойствие през почивните дни, като се отдадете на разходки сред природата.

One comment

  1. Айде овните да пускат тото 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*