Home / Здраве и диети / Ето как японците се лекуват само с вода!

Ето как японците се лекуват само с вода!

Топлата вода помага на организма да се справи с много проблеми

Много хора в Япония пият вода всяка сутрин веднага след като се събудят.

Причината – топлата вода, изпита на гладен стомах, разрешава почти всички здравословни проблеми.

Според научни изследвания, проведени в Страната на изгряващото слънце, този метод помага при постоянно главоболие, артрит, болки по цялото тяло, бронхит, астма, бъбречни проблеми, диабет, гастрит, рак, проблеми със зрението и много други.

За да се излекувате, японците съветват да приложите следния лесен и бърз метод:

Изпийте 4 чаши (по 160 мл) топла вода след сън.

Преди това не трябва да сте яли абсолютно нищо.

След като изпиете течността, не яжте и не пийте нищо друго 45 минути.

Хапнете нещо леко на закусна, но не пийте нищо нито по време на закуската, нито 2 часа след това.

Водата, а и всякаква друга течност, раздежда стомашните сокове и нарушава работата на стомаха.

вода

Водата лекува

Със сигурност в началото ще ви бъде трудно да изпивате по 4 чаши топла вода.

Затова можете да започнете с по-малко количество и да го увеличите с времето.

Хора, изпробвали метода, казват, че има страхотен ефект от него.

Ето за колко дни разрешава някои проблеми:

Високо кръвно налягане – 1 месец

– Гастрит – 10 дни

– Диабет – 1 месец

Хубавото е, че методът няма странични ефекти.

Единствено ще ви се наложи да ходите по-често до тоалетна.

Снимка: Pixabay.com

14 comments

 1. Hristo Popov

  Госпожо филолог,моля пишете по специалността си. Здравето и Свободата са най-важни за хората и не е хубаво да ги застрашавате. Разпространението на неистини е вредно !

 2. Аз стигнах до фразата да се пие вода преди да се мият зъбите. Достатъчно!

 3. ДА НАИСТИНА ВОДАТА ИМА ЧУДОТВОРНО ДЕЙСТВИЕ,САМО ТРЯБВА ДА СЕ ПОСТОЯНСТВА

 4. За целебното въздействие на горещата/ топла вода говорят и Петър Дънов и Димков и Лидия Ковачева, няма съмнение в това и не е открито вчера, нито онзи ден.

 5. Вие традиционните лекари вярвате като че ли само в действието на химичните средства, затова и здравето ни е на това дередже, то иначе лекарите щяха да останат без работа, ако наистина лекуваха…

 6. Всички лекари яростно отричат природните средства на лечение, еднапа причина е, че не са добре информирани, защото обикновено не се интересуват от такова лечение, а другата е чисто и просто – бизнес, никой от тях няма да спечели от безвредно лечение с гореща вода. Като не сте пробвали, откъде знаете, че не действа…. но и да казвате, че вреди, това вече е невежество! Прочетете световни автори като Пол Брег и Барбара Рен, иранеца д-р Батманджелич, автор на 5 книги за лечение с вода и накрая – японския традиционен лек с топла вода, има много инфо в мрежата за него, не е измислен.

 7. Hristo Popov

  Няма да споря с книжни плъхове 🙂 Всяко лекарство има показания и противопоказания,наред с дозата. Това се отнася и за водата ! Милиони хора със сърдечно-съдови и бъбречни заболявания могат да пострадат ,ако ви повярват сляпо…

 8. Hristo Popov

  …и швейцарците…

 9. Само ще ви кажа, че всички тези книги са написани въз основа на опита и има описани безброй конкретни случаи вътре. Тайната на лечението с вода е, че когато клетката е добре напоена, тя поема повече светлина.

 10. Cveti Sqrova

  Да Христо Попов вместо да обиждате и да маниполирате се радвайте ,че има и добри хора като Камена! ТЯ ОБИЧА ХОРАТА ,А ВИЕ ИНТЕРЕСИТЕ.

 11. Nelka Popova

  Четири чаши топла вода … явно нямате реална представа как се отразяват на човек с болни бъбреци и сърце.Много правилно е,че тази доза не е за хора с тези заболявания и го казвам от личен опит.Никой не Ви казва,че водата не е лечебна,но дозата определено е дадена неправилно.Не вярвайте сляпо на всичко,което четете.

 12. Има много рецепти по този ъпрос – вода с мед, топла вода с предварително приготвена извара от разни билки или корени, на всяка една рецепта се отнася за отделен човек със специфични потребности. Не е проста работа, а биохимия.

 13. Hristo Popov

  Няма да споря с непросветени хора 🙂 Първо : не съм лекар. Второ: лекувам с природни фактори. Трето: опитвам се да Ви предпазя от лъжа.

 14. Като човек, който почти година е пробвал този метод върху себе си мога да кажа смело: помага единствено ако имате лениви черва и то не толкова силно. Не е панацея за всички болести. Разберете, ако имате здравословен проблем, търсете добър лекар и дано да Ви провърви, защото такива вече са малко. За много болести помага едно просто средство- 2 недели глад, но за някои болести без лекар или х
  ирургическа намеса не става.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*