Home / Лайфстайл / Едно интересно предизвикателство: Бъди щастлив 100 дни!

Едно интересно предизвикателство: Бъди щастлив 100 дни!

А ти можеш ли да бъдеш щастлив толкова дълго време?

100 поредни дни щастие звучи като нещо абсурдно и невъзможно. Хиляди хора по света обаче са решили да се пробват и са приели предизвикателството.

Условия

За да докажеш щастието си, трябва в продължение на 100 дни да качваш по една снимка, която олицетворява нещото, което те е накарало да се усмихнеш и да трепнеш, съобщава „Телеграф“. Всеки от shtastie1участниците избира онази социална мрежа, която би му била най-удобна, за да качва снимките си. Сред възможностите са Facebook, Twitter, Instagram и Tumblr. Онези, които не искат приятелите им да виждат снимките им, пък могат да ги пращат и на имейл на инициаторите на предизвикателството. Всяка снимка трябва да бъде съпътствана от хаштаг #100happydays, за да може лесно да се следи кой успява да изпълни предизвикателството и кой не. Хубавото на предизвикателството е, че кара хората още със самото събуждане да са настроени позитивно, с мисъл за хубавите неща, които ги очакват през деня.

Важно

Идеята на кампанията е, че са позволени всякакви снимки – от вкусен обяд, през щастието от това да си си вкъщи след напрегнат ден до вълнуваща среща с приятел или виртуозен уличен музикант. Най-важното, което всички трябва да запомнят, е, че това не е състезание, а възможност за всички нас, жителите наdete модерния свят, да си заделим малко време за себе си. Да обърнем внимание на малките неща и да осъзнаем колко щастливи и богати сме всъщност.

Във времена, в които постоянно хвърчим нанякъде и сме заети, да правиш фотодневник с щастливите си моменти обаче се оказва нещо много сложно. Цели 71% от хората, които са се захванали с тази тежка задача, не са успели да я завършат. Основната причина, която изтъкват за провала си, е, че не са имали време през деня, за да направят и качат своята щастлива снимка.

А вие имате ли време да бъдете щастливи? Споделете с нас в коментарите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*